Ампульные концентраты FAU & Автоматическая система микроигольчатой терапии

AMPOULES & AMTS / Ампульні концентрати & Автоматична система мікроголчастої терапії

Professional use only


Прилад 2 в 1 для клінік та центрів краси
Неінвазивна (трансдермальна) мезотерапія тепер більш ефективна та безболісна!
 Омолодження
 Покращення тону
 Розгладження дрібних зморшок
 Сяння шкіри
 Відбілювання
 Еластичність

 Підвищення тургору
 Поліпшення текстури
 Ефект звуження пор
 Ревіталізація
 Ліфтинг овалу обличчя

Premium Magic Tok терапія

 Спеціальна процедура для зменшення глибини зморшок, підвищення пружності, еластичності шкіри та підтягнення овалу обличчя.

photo_2020-05-14_13-31-04

Без анестезії! Без болю! Без ризиків та ускладнень!

Існуючі ін’єкційні методики високоінвазивні, можуть викликати появу крові та гематом, крім того, вони болісно переносяться, вимагають застосування анестезії, є ризик ускладнень. Процедура Magic Tok неінвазивна, безболісна, не вимагає застосування анестезії. Стерильні полікарбонатні голки проникають лише в епідермальний шар шкіри. Це збільшує ефективність проникнення активних інгредієнтів, відбувається стимуляція вироблення колагену, тим самим ми отримуємо максимальні результати за короткий проміжок часу.

Що таке AMTS?
AMTS (автоматична система мікроголчастої терапії) – один із видів нідлінгу: 20 мікроголок, 6000 проколів за хвилину для внесення ампульних концентратів FAU. Прилад створює тисячі мікроскопічних проколів, тому збільшується ефективність проникнення активних інгредієнтів. Миттєве перетворення шкіри! Прилад із доведеною ефективністю та безпекою, регенерує шкіру та здатний ефективно допомогти у боротьбі з її недосконалостями.

  • Насадка з полікарбонатними мікроголками / 20 мікроголок
  • AMTS (автоматична система мікроголчастої терапії)
  • Насадка іонофорез
  1. Інноваційний матеріал голок Magic Tok
    Звичайні прилади AMTS класифікуються як медичний виріб, голки в них виготовлені з медичної сталі, а отже є агресивнішими (болісна процедура, поява “кривавої роси”).
    У приладі Magic Tok голки виготовлені з полікарбонату (особливо міцний і довговічний вид пластику), вони тонші за людську волосину. Завдяки цьому процедура неінвазивна та безболісна.2. Можливість покращення функціональних показників шкіри, не пошкоджуючи її – це віртуальна мезотерапія-іонофорез із приладом Magic Tok!
    За допомогою постійного струму малої величини у верхніх шарах шкіри утворюються «канали», крізь які відбувається інтенсивніше використання активних інгредієнтів з ампульного концентрату FAU.

    3. Регулювання глибини застосування
    За допомогою двох насадок, що входять до комплекту, ми досягаємо делікатного та ефективного нідлінгу. Насадки обмежують глибину застосування голок, відполіровані краї забезпечують м’яке ковзання апарату без розтягування шкіри.

  2. 4. Максимальний ефект застосування AMTS досягається лише з ампулами FAU.

Рекомендації
У професійному догляді рекомендовано застосовувати 3 види ампул. Нанесення першої ампули – це крок, коли шкіра приймає високі концентрації інгредієнтів, що живлять і зволожують. Для цієї мети застосовується ампульний концентрат ультразволоження. Друга ампула забезпечує регенерацію та насичення шкіри вітамінним комплексом, для живлення та активізації обмінних процесів. Третій, фінальний етап – це використання освітлювального ампульного концентрату з ефектом ліфтингу. Він освітлює, підтягує, звужує пори, зміцнює контур овалу обличчя ефект, а також підвищує еластичність шкіри.
Таким чином, після застосування трьох видів ампул шкіра змінюється буквально на очах!

Комментирование запрещено